Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

ALF-projektmedel yngre forskare

ALF-projektmedel för yngre forskare kan sökas av disputerad forskare som ännu inte är docent, och som har en anställning inom Västra Götalandsregionen eller Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet om minst 50 procent. Medlen riktar sig till forskare som är på god väg i karriären mot docentur och som söker projektmedel för en egen avgränsad forskningslinje.

ALF-projektmedel för yngre forskare kan inte kombineras med ALF-projektmedel. Forskare som har beviljats ALF-projektmedel för yngre forskare i tidigare utlysning är inte behöriga att söka.

Medlen förvaltas i hälso-och sjukvården så är den sökande inte sjukvårdsanställd måste en sjukvårdsanknuten medsökande finnas inom den verksamhet där pengarna ska förvaltas.

Här kan du ta del av vilka som tilldelades medel i utlysningen av ALF-projektmedel för yngre forskare 2022-2024 >>

Utlysning av ALF-projektmedel för yngre forskare 2025−2027

Utlysningen av ALF-projektmedel med tilldelning 2025−2027 öppnade onsdag den 10 april, och stängde måndag den 3 juni, 2024.

Riktlinjer ALF-projektmedel för yngre forskare 2025-2027 >>

 

Senast uppdaterad: 2024-06-05 11:13