Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

ALF-tjänster för legitimerade och icke-legitimerade hälsoprofessioner med doktorsexamen

ALF-tjänster för legitimerade och icke-legitimerade hälsoprofessioner med doktorsexamen kan sökas av personer med anställning inom Västra Götalandsregionen som erhållit doktorsexamen under de senaste sju åren.

Är doktorsexamen äldre går det ändå att söka om det finns avräkningsbar tid för exempelvis föräldraledighet eller sjukdom. Undantag för 7-årsregeln görs också för personer som efter disputation genomfört sjukvårdsutbildning på akademisk grundnivå eller efterföljande specialistutbildning.

Tjänsterna innebär ALF-finansierad forskningstid om 50 procent av heltid under två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Med tjänsten följer projektmedel om 200 000 kr per år.

Läkare, tandhygienist och tandläkare är inte behöriga att söka denna typ av ALF-tjänst.

Rutin för rapportering av forskningstid i Heroma

Utlysning 2020

Utlysningen av ALF-tjänst för legitimerade och icke-legitimerade hälsoprofessioner med doktorsexamen öppnar onsdag 11 november 2020 och stänger onsdag 9 december kl. 23.59. Ansökan ska göras elektroniskt i Researchweb.

Ta del av Riktlinjer och bedömningskriterier för ALF-tjänst för legitimerade och icke-legitimerade hälsoprofessioner med doktorsexamen >>

 

Senast uppdaterad: 2018-12-03 09:55