Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Högre klinisk ALF-forskartjänst

Högre klinisk ALF-forskartjänst kan sökas av specialistläkare/överläkare med anställning inom Västra Götalandsregionen och som erhållit docentur under de senaste fem åren.

Om docenturen är äldre går det ändå att söka om det finns särskilda skäl för avräkningsbar tid (t.ex. föräldraledighet eller sjukdom).

Tjänsten innebär ALF-finansierad forskningstid om 50 procent av heltid under två år med möjlighet till två års förlängning. Förutom halvtidslön tillkommer projektmedel om 300 000 kr per år. Tjänsten upphör vid erhållande av kombinationstjänst.

Rutin för rapportering av forskningstid i Heroma

Kommande utlysning

Utlysningen av Högre klinisk ALF-forskartjänst för specialistläkare/överläkare med docentur öppnar onsdag 11 november 2020 och stänger onsdag 9 december kl. 23.59. Ansökan ska göras elektroniskt i Researchweb.

Ta del av Riktlinjer och bedömningskriterier för Högre klinisk ALF-forskartjänst för specialistläkare/överläkare med docentur >>

 

Senast uppdaterad: 2020-09-17 10:20